Legfrissebb híreink

Carsystem polírrendszer akció

Az akció keretében a méltán kedvelt Carsystem polírcsaládjának két tagja a hozzájuk tartozó szivacsokkal és mikroszálas kendőkkel kapható rendkívül kedvező áron.

Részletek

Kiskereskedelmi egységgel bővültünk Veszprémben

A régiós jelenlétünk erősítése érdekében egy korábban is működő kiskereskedelmi egységet vettünk át 2016-ban. Az üzletben szinte minden forgalmazott termékünk megtalálható: Carsystem, BESA, Grasolin fényezési segédanyagok, valamint SIA, 3M, Sagola termékeink széles választékát ajánljuk.

Részletek

Kis kiszerelésű alapozók az Urki-System rendszerben

Népszerű egy- és kétkomponensű alapozóink „lakossági” változatával bővítjük kínálatunkat. Az elérhető típusok: F-866/BR, 1k, korróziógátló alapozó acélra, szürke, F-383/2 wash-primer, F-294/2, 2k, epoxi korróziógátló alapozó, szürke, fekete.

Részletek

Új egyrétegű, korróziógátló festék az Urki-System rendszerben

Spanyol iparifesték beszállítónk egy speciális, kétkomponensű korróziógátló átvonófestéket fejlesztett és dobott piacra.

Részletek

Speciális kitt - Tökéletes rozsdavédelem

Tökéletes rozsdavédelem már az alapoktól. Kétkomponensű poliészter kitt korróziógátló pigmentekkel és kiváló tapadási tulajdonságokkal acélon és galvanizált felületeken.

Részletek

HpP PRIMER akció

polir.jpg

0% előkészítés, 50% anyagmegtakarítás, 70% időmegtakarítás, 100% tapadás. Használható az alábbi műanyagokon: PP, PP-EPDM, EPP, GFK, ABS, PA 6, PBT, PVC.

Az akció csak a szórólapon szereplő termékekre és csak a megadott mennyiségekre érvényes, valamint más akcióval össze nem vonható. Az ár nettó átadási ár, mely 335 HUF/€ árfolyamig érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

A termékek felhasználásával kapcsolatban keresse alkalmazástechnikus munkatársainkat: Tompos Róbert +36-30/820-6038, Kovács Attila +36-30/335-4079, Rabi József +36-30/180-8769.