Legfrissebb híreink

Carsystem polírrendszer akció

Az akció keretében a méltán kedvelt Carsystem polírcsaládjának két tagja a hozzájuk tartozó szivacsokkal és mikroszálas kendőkkel kapható rendkívül kedvező áron.

Részletek

Kiskereskedelmi egységgel bővültünk Veszprémben

A régiós jelenlétünk erősítése érdekében egy korábban is működő kiskereskedelmi egységet vettünk át 2016-ban. Az üzletben szinte minden forgalmazott termékünk megtalálható: Carsystem, BESA, Grasolin fényezési segédanyagok, valamint SIA, 3M, Sagola termékeink széles választékát ajánljuk.

Részletek

Kis kiszerelésű alapozók az Urki-System rendszerben

Népszerű egy- és kétkomponensű alapozóink „lakossági” változatával bővítjük kínálatunkat. Az elérhető típusok: F-866/BR, 1k, korróziógátló alapozó acélra, szürke, F-383/2 wash-primer, F-294/2, 2k, epoxi korróziógátló alapozó, szürke, fekete.

Részletek

Új egyrétegű, korróziógátló festék az Urki-System rendszerben

Spanyol iparifesték beszállítónk egy speciális, kétkomponensű korróziógátló átvonófestéket fejlesztett és dobott piacra.

Részletek

Speciális kitt - Tökéletes rozsdavédelem

Tökéletes rozsdavédelem már az alapoktól. Kétkomponensű poliészter kitt korróziógátló pigmentekkel és kiváló tapadási tulajdonságokkal acélon és galvanizált felületeken.

Részletek

Tisztelt Partnerünk!

tiszta_pisztoly.jpg

Tekintettel a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre, valamint figyelembe véve partnereink és munkatársaink egészségének védelmét, telephelyünkön 2020.03.17-től határozatlan ideig a személyes kiszolgálást korlátozni kényszerülünk.

Rendeléseket kizárólag telefonon vagy elektronikus úton fogadunk. Árukészletünk továbbra is zavartalan anyagellátást tesz lehetővé, beszerzésünk jelenleg akadálymentes és folyamatos, a rendeléseket lehetőségeinkhez mérten ezen időszakban is igyekszünk időveszteség nélkül összekészíteni, de kérjük türelmüket és megértésüket.

Kiszállítási rendszerünk egyelőre zavartalan, a telephelyünkön történő áruátvételt előre egyeztetett időpontban tudjuk biztosítani.