Legfrissebb híreink

Carsystem polírrendszer akció

Az akció keretében a méltán kedvelt Carsystem polírcsaládjának két tagja a hozzájuk tartozó szivacsokkal és mikroszálas kendőkkel kapható rendkívül kedvező áron.

Részletek

Kiskereskedelmi egységgel bővültünk Veszprémben

A régiós jelenlétünk erősítése érdekében egy korábban is működő kiskereskedelmi egységet vettünk át 2016-ban. Az üzletben szinte minden forgalmazott termékünk megtalálható: Carsystem, BESA, Grasolin fényezési segédanyagok, valamint SIA, 3M, Sagola termékeink széles választékát ajánljuk.

Részletek

Kis kiszerelésű alapozók az Urki-System rendszerben

Népszerű egy- és kétkomponensű alapozóink „lakossági” változatával bővítjük kínálatunkat. Az elérhető típusok: F-866/BR, 1k, korróziógátló alapozó acélra, szürke, F-383/2 wash-primer, F-294/2, 2k, epoxi korróziógátló alapozó, szürke, fekete.

Részletek

Új egyrétegű, korróziógátló festék az Urki-System rendszerben

Spanyol iparifesték beszállítónk egy speciális, kétkomponensű korróziógátló átvonófestéket fejlesztett és dobott piacra.

Részletek

Speciális kitt - Tökéletes rozsdavédelem

Tökéletes rozsdavédelem már az alapoktól. Kétkomponensű poliészter kitt korróziógátló pigmentekkel és kiváló tapadási tulajdonságokkal acélon és galvanizált felületeken.

Részletek

Gyorsan száradó flekkelő kitt akció

urkikombi-1k.png

Jellemzők:

- Felhasználásra kész, nitrocellulóz bázisú.
- Spot repair-hez tervezve, kisebb felületi hibák, zárványok, lyukak, kőfelverődések, karcolások feltöltésére. Kiválóan alkalmas spoilerek és üvegszálas elemek felületi hibáinak eltüntetésére.
- Könnyen használható.
- Gyorsan szárad.
- Puha, selymes és rugalmas felület.
- Száradás után minimális beszívódás.
- Használható poliészter kitteken, akril füllereken és alapozókon. Alkalmazható továbbá acél, alumínium és horganyzott felületeken.

Az akció csak a szórólapon szereplő termékre érvényes, más akcióval össze nem vonható. Az ár nettó ár, mely 325 HUF/€ árfolyamig érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.