URKI-MIX PRO
SZÍNRENDSZER JÁRMŰJAVÍTÁSHOZ

A BESA az URKI-MIX PRO-t kínálja a professzionális fényező műhelyek és festékboltok számára. Ez egy speciálisan az autójavításhoz tervezett színazonosító rendszer, amely pigment koncentrátumokat használ, különböző kötőanyagokkal párosítva bázisfesték, illetve egylépcsős termékek előállításához. Nagy teljesítményű, oldószer alapú rendszer, kiváló fedőképességgel és keverési tulajdonságokkal, amely magas termelékenységet és kiváló felületet biztosít a felhasználása során. A színlaboratóriumainkban végzett aprólékos munka, a minőségi alapanyagok és a rendszer végső színpontosságának szigorú minőségellenőrzése garantálja a tökéletes végeredményt minden solid, metál, gyöngyház és speciális effekt színeknél.

Használatával lerövidül a javítófényezés időtartama. Egyaránt alkalmazható kisebb és nagyobb panelek, illetve teljes autófényezési javításokhoz. A választott kötőanyagtól függetlenül a rendszer kiváló végeredményt tesz lehetővé,tö kéletesen illeszkedő színekkel.

SZÍNSKÁLA

Az URKI-MIX PRO színskála egy nagy pontosságú eszköz professzionális felhasználók számára. Mindegyik színkártya kézzel festett, ugyanolyan típusú pisztollyal, fúvókával, nyomással és távolsággal, amelyet a szakemberek a munkájuk során használnak a pontos visszajavítás érdekében. A színazonosításhoz nagy segítséget nyújt a kártyarendszer precíz színcsoportok szerinti elrendezése.

Spektrofotométer

Az eszköz egy könnyen használható digitális spektrofotométer, kalibráló készlettel és kábellel az URKI-MIX PRO szoftverhez való csatlakozáshoz. Egyszerű telepítése megkönnyíti a színazonosítási munkát. A teljes URKI-MIX PRO színadatbázishoz való hozzáféréssel ez a spektrofotométer a színleolvasásokat a legjobb és legpontosabb színkombinációvá alakítja.

URKI-MIX PRO Kromatikus szín segédlet

Egy teljes kromatikus kör, amely magába foglalja az összes URKI-MIX PRO pigmentet, a kromatikus, akromatikus színeket és speciális effektusokat, valamint a különböző árnyalati variációkat. Megmutatja továbbá az egyes színek oldalnézetét és fedőképességét, az egyes festékek színhatását, valamint a színkorrekcióhoz szükséges különböző tippeket és lépéseket.

URKI-MIX PRO PROGRAM

Egyszerű és könnyen használható színkereső program, ami felhasználóbarát felülettel rendelkezik. A színkeresés különféle eszközökkel végezhető. A szoftver lehetőséget biztosít a felhőben (online) történő munkavégzésre, ezáltal lehetővé téve a receptek megosztását a felhasználók között, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak. A frissítések rendszeresek, és azonnal telepítésre kerülnek amint a program csatlakozik az internethez, így a képletek mindig naprakészek.

Eszközök:

A pigmenteket a keverőgéppel összekeverjük és a precíziós mérleggel lemérjük a szoftver által biztosított színreceptúrák szerint.