JELENTKEZÉS A TANFOLYAMRA

Töltse ki online jelentkezési lapunkat. Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el részünkre adatait. Minden jelentkezővel egyeztetünk, ezért kérjük legyen türelmes, és ne adja le többször a jelentkezését. Várjuk sok szeretettel képzéseinkre!

Kérjük adja meg a cég nevét, amennyiben céges számlát kér.
Kérjük adja meg adószámát, amennyiben céges számlát kér.
Kérjük működő e-mail címet adjon meg, mert a jelentkezés visszaigazolásáz és a szüskéges információkat ide fogjuk küldnei.
Kérjük válassza ki az Önnek aktuális időpontot.

Oktatás helyszíne

CARSYSTEM Hungária Kft. Oktatóbázisa
9027 Győr, Koroknay Gyula u. 11.

 

Részvételi díj:
 20.000 Ft + ÁFA, amit a tanfolyam utáni első vásárlásból jóváírunk.
Ennek feltétele a részvétel.

 

Akció

A tanfolyamon bemutatott termékekre a tréning ideje alatt,
valamint további egy hétig
akciót hirdetünk minden résztvevőnek.

 

Lemondás

A részvételi szándék visszamondását a tanfolyam kezdete előtt
2 munkanappal kérjük jelezni.

Ennek elmulasztása során a jelentkező
vállalja a részvételi díj megtérítését.

 

Egyéb információ:

Étkezést a tanfolyam idejére biztosítunk.
További kérdés esetén készséggel állunk

rendelkezésére alábbi elérhetőségeinken:

info@carsystem.hu
+96/517-624

CARSYSTEM Oktatóbázis

A Carsystem Hungária Kft. 2020-ban új, modern technikával felszerelt saját oktatóbázist hozott létre, amellyel szeretné segíteni meglévő és új partnereit a forgalmazott termékek felhasználása során. Új termékek megjelenése esetén segítséget nyújtunk annak megfelelő alkalmazásához, de a korábbiak esetében sem engedjük el partnereink kezét. Célunk minden olyan információt átadni, amely lényeges, effektív támogatást nyújt termékeink szakszerű használatához.

Az első lépések – telepítés

Kiemelten fontos számunka, hogy új ügyfeleink esetében már az első lépéstől – a rendszer telepítésétől – megfelelően adjuk át a felhasználáshoz szükséges tudást. A telepítéshez szükséges instrukciókat oktatóközpontunkban adjuk át, vagy partnerünk kérésére a telepítés a partner telephelyén történik. Ezen az alapozó képzésen átfogó tudást adunk a rendszer és az anyagok használatáról, először elméleti keretek között, majd a gyakorlatban is. Így az új felhasználóink szakembereink jelenlétében tesztelhetik a rendszert és saját tudásukat – akár a saját műhelyükben.

Szakmai továbbképzés

A folyamatos szakmai fejlődést szem előtt tartva rendszeresen monitorozzuk a rendszert érintő újdonságokat, tapasztalatokat és tippeket gyűjtünk, amelyeket 1-2 napos képzések keretében szeretnénk átadni a partnereinknek is, akik így felfrissíthetik és tovább is fejleszthetik már meglévő tudásukat.